+9
Uc Me
Edge
swanton bomb
Jeff_Hardy
kerembaba1
Viper Game
fatalrhymer
Gizli kanka
Hunter Hearst Helmsley
13 posters
Yukardakinin Anlatmak İstediği Güreşçi
Edge- Moderatör
John Cena?
Hunter Hearst Helmsley- Admin
swanton bomb demiş ki:en güçlü wwe güreşcisi
Undertaker?
Edge- Moderatör
Bence CENA
swanton bomb- Moderatör
cena doğru
peki en korkusuzu
peki en korkusuzu
Uc Me- Gelişmiş Üye
Bence Triple h Yada Undertaker
karontejr- Admin
triple h anlamamışsın oyunu örneğin ben super kick finisherını kullanır diyecem sen diyecenki shawn michaels ardından sen soracan dönüşünü cm punk maçında yaptı diyecen
kofi_kingston- Gelişmiş Üye
undertaker?
çok kötü bir dövüşçü,kafes maçında cm punk tarafından dövülerek atıldı,deli gibi uyuşturucuya bağımlı,uyuşturucu onun için en önemli şey,ezik adam lakabıyla anılır adı J ile başlıyor
çok kötü bir dövüşçü,kafes maçında cm punk tarafından dövülerek atıldı,deli gibi uyuşturucuya bağımlı,uyuşturucu onun için en önemli şey,ezik adam lakabıyla anılır adı J ile başlıyor
Edge- Moderatör
Jeff hardy
Hayvan gibi dövüşür.
rey'i pataklamıştır.
adının bir bölümü ... Animal .......
Hayvan gibi dövüşür.
rey'i pataklamıştır.
adının bir bölümü ... Animal .......
karontejr- Admin
Sevgili Kofi_Kingston
siteye geldiğinden beri hareketlerin çok dikkat çekiyor.jeff hardy'i sevmiyorum demiyorsunda adamı aşağılıyorsun her yerde derim o adamlar bizim için orda diye kofi kingston'ın kusurları
belli olmuyor ben kusurum diye kendini belli ediyor fakat biz aşağılamıyoruz onu
batistadır ben söylüyorum
zencidir hoş dövüşür ama randy orton ona 5-6 gömlek büyük gelmesine rağmen feuda girmiştir.amerikan olmamasına rağmen united states kemerini alması izleyenleri dumur
etmeyi başarmıştır
siteye geldiğinden beri hareketlerin çok dikkat çekiyor.jeff hardy'i sevmiyorum demiyorsunda adamı aşağılıyorsun her yerde derim o adamlar bizim için orda diye kofi kingston'ın kusurları
belli olmuyor ben kusurum diye kendini belli ediyor fakat biz aşağılamıyoruz onu
batistadır ben söylüyorum
zencidir hoş dövüşür ama randy orton ona 5-6 gömlek büyük gelmesine rağmen feuda girmiştir.amerikan olmamasına rağmen united states kemerini alması izleyenleri dumur
etmeyi başarmıştır
kofi_kingston1- Üye
adamım kofi
survıvor series2009 da iki şampiyonu üst üste dövdü,ard arda tuş etti. randy e yaptığı trouble in paradise herkesi ayağa kaldırdı alkışlattı.team kofi vs team orton maçının yıldızıydı maçının en iyisiydi.
soru:kofini survıvor series te trouble in paradiseyle tuş ettiği kişi?
ayrıca kofi randye unıted states kemeri ondayken 5-6 gömlek küçüktü.artık devir değişti yakında kofi wwe kapışır demedi deme
adımımsın kofi
survıvor series2009 da iki şampiyonu üst üste dövdü,ard arda tuş etti. randy e yaptığı trouble in paradise herkesi ayağa kaldırdı alkışlattı.team kofi vs team orton maçının yıldızıydı maçının en iyisiydi.
soru:kofini survıvor series te trouble in paradiseyle tuş ettiği kişi?
ayrıca kofi randye unıted states kemeri ondayken 5-6 gömlek küçüktü.artık devir değişti yakında kofi wwe kapışır demedi deme
adımımsın kofi
karontejr- Admin
kofi kingston kim wwe kemeri kim ? undertaker rawdan gitti meydan kofi gibi sahte amerikanlara kaldı
kofi_kingston1- Üye
kofi amaerikan deilki bişeyi bilde konuş nese
yakında görürsün kofi royal rumblda son 6ya kalmassa bir konu açıp seni takdir etcem
yakında görürsün kofi royal rumblda son 6ya kalmassa bir konu açıp seni takdir etcem
karontejr- Admin
sahte diyorum zaten walla gelenek değişmeyecek undertaker ilk girebilir sonra hbk kofi 6 ya kalır rüyanda
kofi_kingston1- Üye
nese oyuna devam
Randy Ortonun köpeklerinden biri.
adı C harfiyle başlıyo
Randy Ortonun köpeklerinden biri.
adı C harfiyle başlıyo
karontejr- Admin
kardeşim bak ağzını çok bozuyorsun dikkat et ! bende insanlığımı bozmayayım Cody Rhodes
soruyorum lakabı sanat eseri Full Nelson hareketinin ustası bu soru için biraz teknik bilmek lazım
soruyorum lakabı sanat eseri Full Nelson hareketinin ustası bu soru için biraz teknik bilmek lazım
kofi_kingston1- Üye
azımı bozmuyorum
karontejr- Admin
hangi hakla wwe superstarına köpek diyorsun ? ya tamam anlaşıldı seninde yolun gözüktü tamam tamam az daha takıl tmm
kofi_kingston1- Üye
özür dilememmi gerekiyor şuan
karontejr- Admin
yoo dilesende olur dilemesende açıkçası umrumda olmassın anlatabildimmi gençliğine veriyorum sadece
kofi_kingston- Gelişmiş Üye
tamam öyleyse
swanton bomb 2- Üye
konudan sapmayın neyese kendisinin lakabı iceman ve wolverine kim bu
karontejr- Admin
jeff hardy
soruyorum eskilerden birşey sorayım lakabı 1001 haraketi olan adamdır bir zamanlar eddie guerrero lar ile takım kurmuştu güreşi bıraktıktan sonra ecw nin yapımcılığına başladı
soruyorum eskilerden birşey sorayım lakabı 1001 haraketi olan adamdır bir zamanlar eddie guerrero lar ile takım kurmuştu güreşi bıraktıktan sonra ecw nin yapımcılığına başladı